Sök till kören

 

Nu har vi nya spännande projekt på gång och inför dessa har vi möjligheten att ta in fler sångare! Vi söker dig som har god körvana och gillar högt tempo, omväxlande repertoar och sammanhang. Är du tenor eller bas och vill sjunga i Stockholms kanske härligaste kammarkör? Kontakta Åsa Myrvoll på asa@stockholmskammarkor.com eller 0702-163 163

 

Vilka är vi?
Stockholms Kammarkör bildades 1981 och är en fristående, blandad kör med ca 30 medlemmar. Sedan 2012 är Florian Benfer körens dirigent och konstnärlige ledare. Repertoaren täcker alla tiders musik och omfattar alltifrån traditionell svensk körlyrik till större verk för kör och orkester.


Vi genomför varje år ett flertal konserter i kyrkor och andra konsertlokaler, både i egen regi och i samarbete och på uppdrag av andra kulturaktörer. Våra framträdanden sträcker sig från klassiska körkonserter till lite mer experimentella musikaliska projekt. Vi har sedan många år ett nära samarbete med Ulriksdals Slottsteater Confidencen – bland annat med återkommande konserter på Valborg och på Juldagen. En annan årlig tradition är våra Adventskonserter i Tyska Kyrkan i Gamla Stan.

Ambition, engagemang och hjärta

Stockholms Kammarkör är en kör som, med en professionell inställning, vill kombinera fokus och engagemang med gemenskap och glädje. Våra sångare har klassiskt skolade röster och ett genuint intresse för röstens kontinuerliga utveckling.

Vår ordinarie repetitionstid är på tisdagar kl. 18:30–21:30 i Högalids Församlingshem, Högalids kyrkväg 11 i Stockholm.

Mer om oss hittar du på under Media

Du kan också spana in oss på sociala medier på Facebook och Instagram 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube